Adak İlkokulu
ADAK KÖYÜ/ MAHALLESİ MARDİN DERİK

VİZYON

Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitim Sisteminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, mesleğinde duyarlı, çalışkan ve idealist öğretmenlerimizin desteğiyle; okuyan, araştıran, sorgulayan, yaşadığı çevreye karşı duyarlı, çağın gerektirdiği bilgilerle donatılmış ve kendini kötü alışkanlıklardan koruyan özellikle gelecek nesillere ışık olacak bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

08.30-12.20 ( pandemi sebebiyle) normal dönem: 08.30-14.00

ingilizce

SOBA

Servis Bilgisi

OKULA AİT BİR SERVİS YOK. Okuldaki öğretmenlerin arabasıyla gidip geliyor. Yakın köydekilerde gerekirse götürüyor. Servis sorunu yoktur.

DERİK İLÇESİNE KÖY YOLUNDAN 26 KM´DİR. MARDİN İLİNE 105 KM´DİR.

MAHALLE (KÖY)